Кристиано Роналдо е предложил брак на приятелката си Джорджина и е чул "да", пише португалският булеварден вестник Correjo da Manha. Футболистът е купил годежни пръстени и на двамата, като испанката наскоро показа своя в профила си в Инстаграм.

Според изданието Джорджина вече започнала да мери булчински рокли и да прави приготовления за сватба. Не се посочва кога двамата ще се венчаят.

Кристиано и Джорджина с дъщеря им и близнаците на футболиста от сурогатна майка.

Кристиано и Джорджина са почти неотлъчно заедно. Преди броени дни тоя я заведе на тенис в Лондон, заедно с първородния си син Кристиано Роналдо-младши.

Петкратният носител на "Златната топка" и хубавицата са заедно от юни 2016 г. Те се запознава в бутик на "Гучи" в центъра на Мадрид, където №7 влязъл, за да си купи летни дрехи. През миналата година Джорджина роди момиченце Алана Мартина. Другите три деца на звездата - Кристиано-джуниър и близнаци, са от сурогатни майки. Джорджина се грижи и за тях.

Годежният пръстен на Джорджина.

За годеж на двамата се заговорипо време на Световното, когато стана ясно, че Роналдо е подарил на дамата си пръстен за над 600 хиляди евро.

Все още няма официален отговор и от двамата на новината. Наскоро Джорджина публично защити любимия си покрай подновеното разследване за изнасилване в САЩ.