Кубрат Пулев е заложил на себе си и спечелил "към 100 000 лева", заяви боксьорът в интервю за "Канал 3". Залогът е направен за мача на Кобрата срещу Хюи Фюри на 27 октомври в зала "Арена Армеец".

Кобрата разкри това, помолен да даде прогноза за предстоящия на 1 декември мач от тежката категория между Дионте Уайлдър и Тайсън Фюри в Лос Анджелис.

„Мога да кажа, че Фюри ще загуби, Уайлдър ще победи, но няма да му е лесно. Тази прогноза не е 100 процента сигурна, заяви Пулев. - Хората да внимават как залагат. Но определено Уайлдър ще победи, според мен. Видяхте и прогнозата между мен и Фюри, и залозите. Много хора заложиха за мен и победиха. И аз включително заложих, и само от залог спечелих към 100 000 лева.“

Кубрат заяви, че напролет ще има нов двубой и той ще е отвъд океана:

"Март месец ще имам мач или във Вегас, или в Ню Йорк. Чикаго не отпада като вариант. Знаете, че правя всичко възможно да играя пред максимално много българска публика. Но не е само това като значение. Противникът още не е ясен, спрягат се няколко имена. На този етап ще се въздържа да казвам, за да не ви подведа. Американец ли ще бъде? От тази част на света ще е."

По темата за мач с Антъни Джошуа, който му се полага като официален претендент за титлата на IBF, Пулев заяви следното:

"За 2019-а има шанс за мач срещу Антъни Джошуа. Но пак ще кажа, аз съм с много енергия зареден, с много позитивизъм, наистина съм гладен за битки, жаден съм и готов във всеки един момент да изляза срещу него. Не бързам, нека да се накуми, нека се наканят, все пак е въпрос и на преговори. Така че аз съм готов във всеки един момент да изляза срещу него и да го победя. Много хора казват: “Ама наистина ли?" Ще видите как човек от малка България ще я представи и кои сме.”