Тази вечер се играят последните мачове от груповата фаза на Шампионската лига - в квартетите от Е до Н. По-долу можете да видите програмата, двубоите се излъчват от каналите на бТВ.

Няма съспенс както снощи, когато се чакаше развръзка в двете най-интересни групи, но и днес има какво да се решава.

В гр. Е "Аякс" приема "Байерн" (Мюнхен) в двубой за определяне на победителя. Германският тим има две точки аванс. "Бенфика" пък е домакин на АЕК без интрига - португалският отбор ще играе в Лига Европа догодина.

Най-интересно е в гр. F. "Манчестър Сити" е в следващата фаза и ще излезе със спокойствие срещу "Хофенхайм", а "Шахтьор" (Донецк) домакинства на "Олимпик" (Лион) в пряк сблъсък за второто място. Само победа върши работа на украинците - точките са 7 на 5 в полза на французите.

В гр. G "Реал" е №1, а "Рома" - №2, но "Виктория" (Пилзен) и ЦСКА (Москва) са с по 4 точки и тази вечер ще разберат кой ще продължи в Лига Европа и кой ще приключи с евротурнирите този сезон. Руските армейци гостуват на "Бернабеу", а чехите, с бившия играч на "Левски" Роман Прохазка, приемат "вълците".

Груповата фаза на Шампионската лига приключва с българско участие - съдията Георги Кабаков ще ръководи мача "Валенсия" - "Манчестър Юнайтед", който е само за престиж и за наградния фонд на УЕФА. Най-вероятно "Ювентус", който има две точки повече от "Юнайтед", ще спечели групата. "Прилепите" отиват в Лига Европа, а швейцарският "Йънг Бойс" си отива у дома след последната среща - със "Старата госпожа".

Вижте програмата:

Група Е

22:00 "Бенфика" - АЕК (Атина)

22:00 "Аякс" - "Байерн" (Мюнхен), пряко по bTV Action

Група F

22:00 "Манчестър Сити" - "Хофенхайм"

22:00 "Шахтьор" (Донецк) - "Олимпик" (Лион)

Група G

19:55 "Реал" (Мадрид) - ЦСКА (Москва), пряко по bTV Action

19:55 "Виктория" (Пилзен) - "Рома", пряко по "Ринг"

Група Н

22:00 "Валенсия" - "Манчестър Юнайтед"

22:00 "Йънг Бойс" (Швейцария) - "Ювентус", пряко по "Ринг"