Четирима са убити в гр. Нови Искър край София, научи Клуб Z.

Касае се за семейна драма. Не се потвърдиха първоначалните информации, че извършителят е военен - всъщност баща му, който е една от жертвите, е бил под пагон. Според първото съобщение на МВР младият мъж е убил родителите си, брат си и баба си. Той е задържан.

Мястото е отцепено от сили на МВР, Военна полиция и разследващи експерти.

Наши източници допълниха, че извършителят е на 25 г., а родителите му са родени през 1960 г. През миналата година убиецът е посетил психиатър, но засега не е известно от това да е последвало нещо. Георги Георгиев е бил асоциален, не е работил.

Той е избил семейството си с брадва.

В първите дни на януари 2018 г. стана известно за безпрецедентно шесторно убийство в Нови Искър - престъпление без аналог в най-новата ни история. Тогава бяха разстреляни баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и бабата хладнокръвно с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

Извършител бе Росен Ангелов – 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. В хода на разследването стана ясно, че той е имал интимни взаимоотношения с намерената впоследствие жена. После самият той бе открит прострелян над близкото с. Луково, докато полицията го бе обградила.