Очаквано беше... 16-годишната (все още) Дара - дъщеря на Дими Екимов от "Сленг", запя с баща си. 

Това става възможно, благодарение на новите технологии, както и микса и мастеринга на Борис Павлов-Бобо. Клипът пък е дело на Duran Duran, а оператор е Борил Петров. Аранжиментът на изпълнението на Дара е дело на Светлин Къслев.

За 2 денонощия клипът направи над 25 000 гледания само в официалния YouTube канал на Дара.

"19 години по-късно материята просто зае своята емоционална форма. Отне ми няколко години да убедя Дара да изпее красивите песни, оставени в безсмъртното наследство на баща й. После псунах думите си просто да открият сърцето й... И, дни преди 43-я ми рожден ден, получих най-красивия дар! Всичко, коетонякога съм обичала, обичам и ще обичам е тук! Duran Duran направи немислимото за България, миксирайки гласовете на Дара и баща й и режисира новия клип, включвайки в него оригиналното видео на песента, както и неповторимите вокали на Амалия. Оператор на клипа е Boril Petrov. Аранжиментът на изпълнението на Дара е дело на Svetlin Kuslev. Mix & Master Борис Павлов - Бобо.", нописа във фейсбук профила си майката на Дара - Ива Екимова.

Албумът "Синьо" е издаден през 2000 година, а песента "Мой свят" е една от 500-е любими песни на България, според класацията на "БГ радио". Продуцент на албума е "Авеню Прадъкшънс". Музиката на "Мой свят" е написана от Дими, а текстът е съавторство с Росена, неговата сестра, и тогавашния барабанист на групата Боби Петров.

На 29 юни 2008 г. Дими обаче загина при катастрофа с мотор на седмия километър от София по АМ "Хемус". Това стана в деня, в който тярбваше да празнуват шестия рожден ден на дъщеря му.

Без да се търси никаква аналогия - събитието не е невиждано в света. Макар и изпълнена на по-зряла възраст, най-известен от тези дуети е продадената в над 30 милиона гтираж Unforgettable... with Love. Натали Кол я издава през 1991 г., като дует с баща й - великия Нат Кинг Кол. Нат обаче е покойник от 1965 г. - когато Натали е била едва на 15 г.

На наградите "Грами" от 1992 г. албумът печели 2 "грамфончета", а песента - още 4.