Кубрат Пулев нокаутира в седмия рунд румънеца Богдан Дину на мача им от тежка категория на професионалния бокс в зала "Хангарът" в Коста Меса, Калифорния.

Преди това обаче Кобрата мина през тежки моменти, като в четвъртия рунд получи аркада и от главата му потече кръв.

Пулев остава официален претендент на IBF за световната титла на Антъни Джошуа. Това бе първият му мач в САЩ след подписване на договора с водещата агенция "Топ Ранк". Той има вече 27 победи от 28 мача (14 с нокаут).

Пред много българи в залата Кобрата излезе на ринга с парчето Another one bites the dust на "Куин". 

Първият рунд бе за Пулев, както и втория, в който обаче Дину започна да се справя с напрежението. Третият категорично отиде в полза на румънския полицай, демонстрирал по-активна игра от началото до самия край.

Че Кубрат може да има проблеми, ако не подобри играта си, пролича в четвъртия. Дину го засипа с удари, а след две десни крошета от лявата вежда на нашия  представител рукна кръв. Отново част за Богдан.

В петия рунд Пулев започна да си връща контрола. Той бе равностоен, но българинът показа, че е преодолял срива, а Дину логично челеше аркадата. В този момент това изглеждаше като много лоша перспектива.

В шестия Кобрата демонстрира доминация и решителност да приключи двубоя предварително. И това стана в седмия - 20 секунди преди гонга. Преди това българинът два пъти прати в нокдаун опонента си. Третият се оказа фатален за него. 

Имаше и удари в задната част на главата на Дину, което е забранено и му донесе наказателна точка. Заради първия нечист удар се стигна до прекъсване и предупреждение за Пулев.

Все пак - победа за Кубрат Пулев.

Тервел изигра може би най-трудния си мач като професионалист - срещу американеца Мич Уилямс. Присъдена му бе победа по точки и от тримата съдии. Съперникът бе с обратен гард и сериозно затрудни по-малкия брат.

Активът му е 13 от 13. Днес той се би под ръководството на новия си треньор Кени Адамс.