Управителят на фирмата-купувач на Полиграфическия комбинат "Карано Пропъртис - България" - Виктор Веселинов, не е плащал здравни осигуровки от ноември 2010 г. насам, показва справка на Клуб Z, направена на сайта на НАП след коментари под вчерашната публикация. Фирмата, която е броила почти 30 млн. лв. за неокласическия колос и прилежащата му печатница, е регистрирана в малка къща на ул. "Бъдник" №6 в столичния квартал "Надежда". Ето как изглежда адресът в Google Maps със забележката, че снимката е правена през март 2012 г.:

Репортер на Клуб Z намери Виктор Веселинов на мобилния телефон, като той не коментира нищо, но обеща да се обади, след като приключи срещата си.

В публикация от автомобилния форум "СЕАТ Клуб България" от края на август 2009 г. Виктор Веселинов е препоръчан като "свестен жичкаджия", който отстранява проблеми в електрическите уредби на колите.

Справка в "Държавен вестник" показва, че през 2007 г. Виктор Веселинов е регистрирал на същия адрес в "Надежда" фирма за техническо обслужване и ремонт на автомобили "3 В рейсинг" - ЕООД, но в момента тя не е активна.

Възможно е през последните години той да не е бил в България и затова да не е внасял здравните си осигуровки.