Втората спортна агенция, която мери междинните резултати от нациналното надбягване на зебри, от дясната страна на хиподрума оповести резултатите си към 13,30 ч. Можете да ги видите като проследите този линк.

----

Легенда

До момента за участие в надпреварата се класираха 25 разноцветни зебри, като основните претенденти за първите места в родния финал, които Клуб Z следи са:

Светлосиня зебра – залепена като гербова марка вдясно от центъра и тренирала изключително върху нови магистрални настилки и в тунелите на метрото.

Червена зебра – най-старата участничка, опираща се на стогодишни традиции в бягането, която ще бъде яздена от нов жокей.

Лилава зебра – особено толерантна състезателка с голям опит, трупан в Делиормана и Родопите, притежава завидни умения да скача през обръчи.

Тъмносиня зебра - добила популярност като истински реформатор в тази дисциплина с известен уклон към блоковото разделение и командирските заръки.

Синьо-жълта зебра – млада участничка, с едва едно състезание зад гърба си, често плаче за бедните, готви се за казарма и не е сигурно докога ще има спонсор.

Червено-черна зебра - братовчедка на черната, известна с това, че търси спасение по фронта и с девиза: „Ако умра ил загина, немой да ме жалите“.

Черна зебра - маскирана като националистическа зебра, има нова рокля от ГУМ в Москва и бленува за волни южни потоци.

Зебра бордо – стара състезателка с пластична операция, препускала из президентските коридори, но започваща отново от А и Б в този спорт.