Независимият кандидат за кмет Мая Манолова коментира едно от последните изявления на премиера Бойко Борисов. Ето какво заяви Манолова:

"От вчерашното изявление на премиера Борисов разбрахме, че той е имал проблеми с трима души – с г-н Лозан Панов, с Христо Иванов и с Мая Манолова. Аз мисля, че той има проблеми с много повече хора. И проблемът му е, че е решил да брани властта с всички сили и с всички средства. Включително и властта на тези, които е назначил да управляват.

Мен г-н Борисов няма да ме уплаши. Подозирам, че няма да уплаши и другите хора.

Разбрахме също така, че той вече съжалявал, че съм била омбудсман, защото съм създавала проблеми на него, на г-жа Фандъкова и на ГЕРБ.

На него, ако продължи да управлява по същия начин, ще продължа да му създавам проблеми. Проблемите на г-жа Фандъкова са всъщност проблеми и на г-н Борисов.

А за хората от ГЕРБ не смятам, че им създавам проблеми. Защото там има почтни хора, чиито деца са извън детските градини, чиито деца дишат мръсен въздух и които се дразнят от безкрайните задръствания. Надявам се също така, че след 14 години във властта някой ще обясни на г-н Борисов разликата между аполитичен и безпартиен. Аз се интересувам от проблемите на хората. Аз се тревожа за съдбите на хората. А може би г-н Борисов е само партиен."

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.