Българската публика така и не успя да се срещне с "Пантера" на живо, но това лято ще получи шанса да изживее музиката им на концерт. Една от основните фигури в бандата – нейният вокалист Philip H. Anselmo и съучастниците му във Philip H. Anselmo & The Illegals идват в Бългрия!

Датата на концерта им в София е 2 август, а мястото е стадион „Юнак“, съобщава zrockradio.bg.

Philip H. Anselmo е едно от най-популярните лица на американската метъл сцена, най-известен като фронтмен на "Пантера" – една от най-значимите метъл групи в световен мащаб. На концерта ще бъде изпълнен целият емблематичен албум Vulgar Display of Power (1992), отворил нови музикални хоризонти пред бандата и променил лицето на метъла през 90-те, съобщават организаторите.

Той включва закови парчета като Mouth for War, A New Level, Walk, Fucking Hostile, This Love.

Билетите за шоуто на Philip H. Anselmo & The Illegals с изпълнение на целия емблематичен албум Vulgar Display of Power са в продажба от днес, 3 декември 2019. Билетите категория Ранно Пиле са на цена от 52 лв., а Приоритетните Билети, които дават право на най-заклетите фенове на Pantera да влязат 30 мин. преди всички, са на цена 65 лв. Може да ги закупите по следните начини:

Онлайн Билет: bit.ly/PhilipAnselmoPantera чрез системата на PaySerа;

По куриер: с наложен платеж за цяла България с поръчка на 0886 126 995;

На каса: всички магазини На Тъмно в цяла България.