Режисьорът и карикатурист Валдес Радев вече не работи за Нова ТВ. Това потвърди самият той пред Клуб Z 

"Вече не съм в екипа на Нова ТВ. Днес следобед ми го съобщиха", каза Радев.

Раздялата била по взамно съгласие, но инициативата не дошла от него. Радев е бил на трудов договор, но е прекратил взаимоотноешнията си веднага, без предизвестие.

"Нямам предположения защо", каза още Радев.

И припомни, че той не е първия човек, който напуска Нова ТВ, след като неин собственик стана бизнесменът Кирил Домусчиев. Радев допълни, че работи в телевизията от 20 години, като е бил режисьор на новини, на предаването "Часът на Милен Цветков", както и изпълнителен продуцент на няколко външни продукции.

Напоследък обаче Радев придоби популярност най-вече със своите шаржове по актуални и злободневни теми.

През последната година от телевизията си тръгнаха Генка Шикерова, Миролюба Бенатова, Марин Николов и Анна Цолова. Напусна и продуцентът Дарина Сарелска. Отстранена беше и Силва Зурлева. Махната беше и Виктория Бехар, която бе мениджър "Стратегическо развитие".

Оставки подадоха и няколко от продуцентите и водещите - Цветомир Семов, Диана Димова, Марина Цекова и Елена Гюрова. Уволнен от спортния сайт "Гонг" бе Николай Александров, което доведе до напускането на целия екип създал предаването и сайта. Прекратен бе и договорът на изпълнителния директор на "Нет инфо" Христо Христов.