Кубрат Пулев отправи тежка закана към Антъни Джошуа, докато щабовете на двамата опитват да договорят мач за световната титла в тежка категория. 

„Успокой се, шампионе. Виждам, че си много притеснен да се биеш далеч от дома. И си абсолютно прав да бъдеш притеснен, хаха! Но бъди сигурен, че ако е необходимо, аз съм готов да дойда в Лондон и да те пребия пред собствените ти фенове!

Дотогава кажи на господин Хърн да не прибързва, все още нямаме договор“, пише Кобрата в сайта си, като е споделил поста и във фейсбук.

Последното е по повод вчерашно изявление на Еди Хърн, мениджърът на Джошуа и промоутър, че сделката е близо, а най-вероятно домакин на двубоя ще е новият стадион на "Тотнъм" в Северен Лондон. Арената не от вчера се спряга за следващ мач на Джошуа.

Мястото за мача с Пулев е едната точка, по която двамата не могат да се разберат. Кобрата държи (поне досега) теренът да е неутрален, а шампионът настоява да е във Великобритания, по възможност в Лондон. Ако е там парите за българина ще са по-малко - втори казус, който щабовете нищят.

"Имахме оферти от Далечния и Близкия изток, Африка, Америка, Турция... Желанието му е обаче да се бие в Лондон през юни, заяви Хърн пред "Скай спортс". - Стадионът на "Спърс" е кандидат №1. Това е, което Антъни поиска от мен. Каза ми го много ясно, че иска у дома, след като игра в "Медисън Скуеър Гардън" и Саудитска Арабия. "Забрави  другите оферти, върни ме у дома", цитира Хърн притежателя на три титли в тежка категория. 

За последно Джошуа излезе на ринга в Лондон през септември 2018 г., когато спечели срещу Александър Поветкин на ст. "Уембли".