Всичко отминава, болката отляво - не! Много хора се надяват да обявим клинична смърт на БСП, но БСП досега е оживявала. Това  заяви некласиралият се за парламента кандидат-депутат на БСП Антон Кутев по Нова ТВ и отсече: претендираме за реално присъствие и реална опозиция.

Той коментира скандалното телевизионно участие на Кирил Добрев, който преди дни заяви по Би Ти Ви, че БСП се управлява от една и съща "тричленка" десетилетия наред.

"Това, което прави Кирил Добрев, е вредно за БСП и за самия Кирил Добрев", каза Кутев и на въпрос на Кулезич дали ще го изключат, отговори: "Ако трябваше да го изключваме, трябваше да го направим много отдавна". Може би това бил недостатъкът на БСП - че не отстранявала навреме хората, които я спъват, смята Кутев. Но той много разчитал на Михаил Миков. Лично.

Ролята на Борисов да е скапан политическият елит е огромна, заяви соцдеецът. Аз бях човекът, който атакуваше Бойко Борисов за Цветелина Бориславова, затова, че тя стана приказно богата по времето, когато той оглавяваше МВР,  два-три пъти се похвали Кутев, но не отговори на въпроса на Кулезич "А защо не атакувахте Сергей Станишев за Моника?".