Грижата за пасажерите дотолкова е увлякла сътрудниците на винаги креативната авиокомпания Virgin America, че те заснеха 6-часов филм, посветен на най-скучното възможно прекарване на времето на борда на самолет.

Virgin America, вярна на създателя си - неудържимияt британски милиардер Ричард Брансън, пусна шантавото видео в мрежата. То, въпреки продължителността си и идеята за скука, която представя, спокойно може да участва на доста алтернативни кинофестивали. Напук на 6-те часа, сюжетът е толкова привидно банален, а всъщност супер авангарден, че сценаристите му могат да претендират за големи награди. 

Филмът разказва в реално време за това какво правят по време на полета пътниците от презокеански полет на измислената авиокомпания "БЛА еър" (закачка с английското blah-blah - бля-бля). Ролите на пасажерите се изпълняват от плашещи на вид манекени. Те прекарват времето си максимално скучно, заемат неудобни пози, зяпат стюардесите и си играят с масичките на гърба на креслата. Основното послание на авторите на видеото е: на борда на Virgin America вие никога няма да скучаете така.

Любопитно е, че видеото ще се разпространява в качеството на "натрапчива реклама", която можеш да пропуснеш, но сюжетът е толкова странен и хващащ, че човек трудно се откъсва от екрана, очаквайки следващата привидно скучна случка. Ето го видеото: ако имате 6 свободни часа, погледайте! Ще се изненадате приятно.