Кубрат Пулев също е бил подложен на внезапен допинг тест, личи от негова публикация в инстаграм. Боксьорът е споделил снимка и надписа "Не мога да повярвам".

Идеята на допинг проверките е да бъдат без предупреждение, но моментът едва ли е от най-подходящите.

Преди два дни Тервел Пулев също се похвали, че му е направен тест. Двамата братя тренират самостоятелно в клуба си край столичния мол "Парадайз".

Междувременно Еди Хърн, мениджърът на Антъни Джошуа, заяви пред "Скай спортс", че мачът за световната титла в тежка категория между клиента му и Кубрат Пулев може да бъде пренасрочен за юли. Сегашната дата е 20 юни, а стадионът - "Тотнъм Хотспър" в Северен Лондон.

Заради мерките срещу заразата с COVID-19 обаче може да се наложи промяна. Такава би могла да настъпи и заради очертаващата се възможност по това време още да се играят мачове във Висшата лига на Англия и стадионът на "Тотнъм" да е ангажиран.

Вчера УЕФА отложи Евро 2020 и реши, че местните първенства и евротурнирите може да завършат до края на юни.

Хърн обясни, че засега 20 юни остава като вариант, но той е отворен за изместване. Следи ситуацията, поддържа връзка с управата на "Тотнъм" и т.н.

Срещу Кобрата Ей Джей ще защитава три титли. Той не се е боксирал у дома от септември 2018 г., когато надви Александър Поветкин на "Уембли".

Доста боксови мачове по цял свят, насрочени за март и април, вече са отложени.