Нова регистрация

Британската писателка Дж. К. Роулинг подозира, че е преболедувала коронавирус. В публикация в Туитър тя сподели видеоклип на лекар от болница „Куинс“, който показва техника за дишане при пациенти с коронавирус и насърчава последователите си да го гледат.

„В последните две седмици аз имах всички симптоми на COVID-19 (макар и да не бях тествана) и направих това по препоръките на съпруга ми лекар. Сега съм напълно възстановена и тази техника помогна много – пише 54-годишната авторка, чиято поредица „Хари Потър“ има милиони фенове по цял свят. – Наистина вече съм напълно възстановена и исках да споделя техника, която е препоръчана от лекарите, не струва нищо, няма никакви гадни странични ефекти, но може много да помогне на вас или на вашите близки така, както помогна на мен.“

Джон Тейлър, басист и един от членовете основатели на „Дюран Дюран“, е дал положителен резултат за COVID-19 преди около три седмици, става ясно от страницата на групата във Фейсбук.

„Може би съм особено здрав 59-годишен – поне бих искал да мисля така – или съм благословен с лек случай на коронавирус. След седмица и нещо, които бих описал като „турбогрип“, вече се чувствам добре, но ще призная, че нямам нищо против карантината, тъй като ми даде възможност да се възстановя напълно – пише Тейлър и призовава феновете си: – Обръщам се към вас заради огромния страх от пандемията, част от който е напълно оправдан и сърцето ми е с онези, които трябва да се справят с истински загуби и болки. Но искам да ви уверя, че вирусът не всеки път е убиец и ние можем и ще го победим. Изпращам много любов към всичките ми приятели и фенове, особено в Италия, Великобритания и САЩ – и навсякъде по света, където не съм имал късмет да пътувам с „Дюран Дюран“.“

"Площад Славейков"

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.