Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Масовото производство на следващите модели iPhone, които традиционно се очакват през есента, ще бъде забавено, съобщи "Уолстрийт джърнъл".

От Apple още не са коментирали решението, но според изданието производството ще се забави с месец. 

Причина за това е, разбира се, световната пандемия. Заради нея има не само спад на търсенето на смартфони, но и нарушени доставки и производствени процеси в цяла Азия.

Междувременно онлайн изтекоха предварителни изображения на бъдещ бюджетен Samsung с изскачаща камера - нещо, което досега бе прийом само на китайските производители. По всичко личи, че новият модел от A-серията на корейския производител ще е със селфи камера, скрита в корпуса, а не на екрана.

Фокусът върху бюджетни и среден клас смартфони вероятно ще е по-голям през следващата година, тъй като производителите очакват икономическа криза и понижена покупателна способност на клиентите си по света. Наскоро iPhone пусна новия си бюджетен модел SE, за който се очаква бързо да надмине по популярност скъпите флагмани на компанията.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.