Бизнесменът Васил Божков, "изгнаник" в Дубай, обяви в поредните си сутрешни разкрития във Фейсбук още един контакт с управляващите - шефката на правителствената пресслужба Севдалина Арнаудова.

"През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури.

Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?"

Арнаудова отговори в своя профил в социалната мрежа:

"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и са заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а и от десетки медии.

Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях до скоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.

И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от Вас, Вие се предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината, вярно е, че беше отдавна преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на bTV!

И Вие #БъдетеЗдрав"