До излизането на осмия сезон на сериала "Игра на тронове" по екраните остава година, но актрисата Софи Търнър заяви, че той ще е най-кървавият досега, съобщи в. "Дейли мейл".

"Това е "Игра на тронове", така че ще бъде още по-кървав, с повече смърт и душевни терзания, отколкото предишните години", обеща Софи Търнър, която изпълнява ролята на Санса Старк.

Въпреки клетвата за пълно мълчание за ставащото в последния сезон на сериала, информация изтича. Най-вече от 22-годишната Софи Търнър, която все намеква, че развитието на сюжета ще е вълнуващо, но никога не дава по-големи подробности.

По-рано тя разкри, че целият актьорски състав е ръкопляскал и плакал, когато се е събрал на масата за общото изчитане на сценария.

Софи Търнър като Санса Старк.

Софи Търнър заяви, че в последния сезон на сериала, в който всичко е поставено на карта, героинята й Санса Старк най-накрая става воин.

"Винаги съм чувствала, че тя носи воина вътре в себе си. Струваше ми се, че Санса се учи и се приспособява, и в даден момент ще ни го покаже. И тя го стори. Бях много удовлетворена, когато това се случи", заяви актрисата. 

Софи Търнър каза, че е доволна от края на историята за героинята си.