"Черно море" и "Левски" се удариха в стена от скука и безсилие пред гола в отложен мач от Първа лига, завършил 0:0 във Варна. Единственият точен удар за целия двубой реализираха гостите - доста анемичен и в добавеното време.

"Сините" изтърваха единствените положения в срещата. Те имат донякъде оправдание заради липсата на ключови играчи като Филип Кръстев, Илиян Стефанов и Ивелин Попов, докато "моряците" определено играеха за 0:0.

Двата отбора се представиха слабо през първото полувреме, в което преобладаваха грешните подавания и единоборствата. Нито домакините, нито гостите успяха да създадат голово положение и да отправят удар към вратата на противника си.

В 46-та минута "Левски" можеше да открие резултата. Мартин Дичев от домакините върна топката към защитата, а Уелтън успя да стигне до нея. Играчът на „сините“ напредна и стреля, но за късмет на "Черно море" топката мина встрани от вратата. Това бе най-чистата ситуация в двубоя.

След това играта се върна в предишното русло.

"Левски" тръгна по-смело накрая. В 87-та минута Георги Миланов можеше да донесе трите точки на гостите, но след удара му от 20-ина метра топката премина встрани от вратата на "Черно море". 

Варненци са без загуба вече в шест мача, а "Левски" е без успех в пети пореден. Двата тима са съседи в класирането - пети и шести, съответно с 29 и 28 точки.