Новоизбраният Надзорен съвет на "Левски" заседава за първи път и избра мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков за президент, както и за свой шеф. Това означава, че "синята" легенда взема цялата власт на "Герена" - почти всички ключови постове са за него.

Единствено няма да е шеф на Управителния съвет - такъв ще бъде избран следващата седмица по предложение на Сираков и останалите в НС - икономистът Петър Ганев, който стана заместник-председател, и Константин Папазов.

В официалната информация се казва, че на сбирката на Надзорния съвет са "обсъдени първите най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб".

Взето е и решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор (бел. ред. Павел Колев), който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба, пише още сайтът на "Левски".

Клубът отправя призив привържениците да закупят абонаментни карти за следващия сезон. Онзи ден Константин Папазов заяви, че кампанията по продажбата на картите вървяла "катастрофално", той имал по-големи очаквания.

Днес договор за една година с "Левски" подписа Орлин Старокин, който се завръща на "Герена", след като в последните години игра в доста клубове в България, беше и зад граница.

В събота от 10:30 часа "сините" ще направят учебна игра с формацията на клуба до 19 години на "Герена". Контролата е закрита за фенове и журналисти.