Автомобилът на Тити Папазов за пореден път бе заснет да нарушава правилата на пътя. "Спаси София" разпространи видео във фейсбук, на което се вижда как возилото на бъдещия притежател на 35% от акциите на "Левски" непозволено изпреварва колона от автомобили и прави ляв завой на червен светофар.

Изглежда, че това е кръстовището на бул. "Ситняково" - в случая в посока зала "Универсиада".

 

На брифинг на Пътна полиция бе обявено, че не Папазов е бил зад волана - най-малкото няма доказателства за това, тъй като колата е заснета отзад и не се вижда лице.

Като собственик Константин Папазов е призован от СДВР в отдел Пътна полиция и е предоставил декларация по член 189, ал. 5, с която казва на кого е предоставил автомобила. Водачът е установен, признал си е вината и му е съставен акт за 100 лева и отнемане на 8 контролни точки. 

Това е пореден случай на документирано нарушение, извършено от автомобила на Папазов. След последния гаф наскоро той обеща в предаването "Карай направо" по Нова тв, че ще изплати сума, равна на глобата му, на този, който го заснеме в нарушение.

"Този, който ме снима в нарушение, за да бъде мотивиран да го направи отново, а аз да бъда мотивиран да не го правя повече, ще го наградя точно с толкова, колкото е санкцията", обяви баскетболният треньор.

"В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, защото да злоупотребя просто ми идва отвътре. Аз съм човек, който безумно вярва в Господ. Приемам тази ситуация като голямото мое спасение, защото си мислех, че съм положително приеман в обществото. От тази ситуация натрупах толкова много негативи. Чудесно, сега тръгвам от нулата да градя наново", каза още Папазов за шумотевицата, която се вдигна тогава с публикувани няколко видеа с негови нарушения.

За последните 3 години и половина Папазов има 13 фиша и акта. Общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв. През последните дни членът на надзорния съвет на "Левски" разменя реплики с влиятелни привърженици на клуба по ред казуси.