Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Седмица след началото на новата учебна година и немалък брой случаи на заразени учители и ученици от Министерството на здравеопазването даже пуснаха видео, в което се обясняват основни правила за хигиенните мерки, които трябва да се спазват в училище. Автор на клипа, който продължава над 8 минути, е актрисата Йоанна Буковска-Давидова. Тя заедно с Божидар Попчев влизат в ролята на ученици, а малко момиченце - Ивайла Бояджиева е директорката. Има и кукла, която изобразява коронавируса.

"Филмът е доброволна инициатива на група артисти, като автори на кратките истории и песничката към него са актрисите Йоана Буковска и Здрава Каменова. Филмът е подкрепен от Министерството на здравеопазването и Министерството на образованието и науката", пише във фейсбук страницата на МЗ.

Видеото, озаглавено „Тръгваме на училище, Вирусът - не“, очевидно е предназначено за най-малките ученици, но те може да нямат търпение да го изгледат.  

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.