Останки от тялото на жена са били открити в Радомирско. Зловещата находка е от 3 октомври, а самоличността й тепърва ще се установява. Освен останки е открит и куфар с коса, съобщава Нова тв, цитирайки Окръжна прокуратура-Перник. 

Явно разследващите имат насоки, защото според медията съмненията са, че останките са на 30-годишна жена, изчезнала през януари. 

Справка в масивите на полицията показва, че на описанието напълно отговаря 30-годишната Антониа Венциславова от радомирското с. Копаница. Тя изчезва на 7 януари, но официалното съобщение се появява през първите дни на февруари. 

"РУ – Радомир издирва Антониа Гервазиева Венциславова, на 30-години, от радомирското с. Копаница.

По данни на близките й, жената е в неизвестност от 7-ми януари тази година.  Тя е висока около 160 см., с пъстри очи, къса права коса и слабо телосложение. Била е облечена със зимно дамско яке тип „шуба“ и преливащи цветове, сини дънки и черни боти, завършващи с пух.

Който има информация за издирваната, да се обади на телефон 112 или в най-близкото Районно управление на МВР", писаха тогава от МВР.

Прокуратурата вече работела по случая, но до момента няма задържани или повдигнати обвинения.

Ако се установи, че останките са на въпросната жена, ще започне досъдебно производство за убийство. Засега разглежданата версия е отвличане. 

По информация на Нова тв, мъжът, с когото тя е живяла, е напуснал страната преди месеци.