Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Протестиращи се събраха в сряда сутринта пред Министерския съвет (МС) с искане за затваряне на фермите за норки. Времето съвпадна с редовното заседание на правителството. Според демонстрантите тези дребни хищници във фермите са опасни, тъй като е доказано, че пренасят мутирал щам на коронавируса. 

Недоволните смятат, че няма адекватна държавна политика, която да предотврати риска от разпространение на COVID-19 от фермите за норки и да гарантира в най-голяма степен сигурността и здравето на българските граждани.

Вкарването във втората приоритетна група за ваксиниране на работниците от ферми за норки у нас показва, че авторите на националния план за ваксинирането са съгласни и с друго: обектите за отглеждане на норки са твърде рискови, твърдят още протестиращите. 

Те настояха и забрана за създаването на нови ферми за норки в България.

В Дания милиони норки бяха унищожени като превантивна мярка срещу разпространението на коронавируса. По-късно обаче властите отчетоха, че може би са прибързали с тази мярка.

 

 

 

Ключови думи

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ха ха

Бойко май пак иска и вълкът сит и агнето цяло.
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Да Да

Бойко сега се чуди на кого да угоди най напред.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.