Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Да им пожелаем Оставка за Коледа". Под този надслов бе новата протестна акция с искане на оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Това е поредното "тематично" събиране пред Министерския съвет, организирано от Отровното трио. Като днес целта бе да се накичи и елха - за Борисов под прозорците му. 

Коледното дърво се сдоби с "играчки" под формата имитации на банкноти от по 500 евро, надписи "Оставка", "Мутри, вън" и дори... бикини. Имаше и белобрад старец, който носи подаръци. А те бяха подредени под елхата, каквато е традицията - пакети със същите лозунки и "златни кюлчета". 

 

Ключови думи

Коментари

Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ха ха

Тъпото трио пак на фото.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.