Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Уейн Руни се похвали, че големият му син Кай (11 г.) е подписал договор с академията на "Манчестър Юнайтед". Бившият №10 на "червените дяволи" се похвали в социалните мрежи и написа следното:

"Ден за гордост. Кай подписа с "Манчестър Юнайтед". Продължавай да се трудиш усърдно, сине."

Руни, който премина на "Олд Трафорд" през 2004 г., сега е играещ временен мениджър на "Дарби Каунти". За "Юнайтед" той изигра 559 мача и реализира рекордните за клуба 253 гола.

За 13 години в отбора той спечели почти всички възможни клубни отличия - пет пъти стана шампион, веднъж ликува в Шампионската лига и Световното клубно и т.н.

В договора стоят и подписите на родителите. Уейн и съпругата му Колийн имат още трима сина.

Мнозина призовават ръководството на "Дарби" да назначи за постоянно Уейн Руни в тима на "овните".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.