Последно сбогом за Димо. Приятели и почитатели се събраха в храма "Свети Седмочисленици" в сърцето на София, за да изпратят в последния му земен път едно от най-големите сърца на родната музикална сцена - певецът, текстописецът, човекът и фронтмен на група P.I.F Димо Стоянов. Той, едва на 45, не успя да се пребори с коронавируса и си отиде в понеделник. Въпреки че се бореше докрай.  

Музиканти приятели попяха в памет пред храма. 

Приятели от Варна, откъдето Димо е родом, го изпратиха - на плажа, където често пееше с бандата. Изпратиха го с музика и с цветя - в пясъка и в морето.

А довечера, точно в 21 ч., призивът е на балкона да си пуснем "Невидимо дете". И да го изпратим. За да остане. С музиката, думите, смеха и таланта си.

"Приказка"-та на Димо - в памет на Димо. 

 

Димо Стоянов беше музика. Приятели музиканти го изпратиха. С музика.
Любо Киров (на снимката), Орлин Павлов, Саня Армутлиева, Камен Алипиев-Кедъра, Деян Донков... и много, много други лица от родната сцена бяха пред храма "Свети Седмочисленици".
И Графа, и Иво Касазов от "Акага"...
Актрисата Елена Петрова
Свилен от "Остава"
И Калин Вельов...

 

И тъй като българската музика загуби един от емблематичните си гласове, а една жена и двете ѝ малки деца останаха без съпруг и баща - приятели на Димо подеха инициатива в подкрепа на семейството. Инициативата е на „Пощенска кутия за приказки“, а дизайнът на платформата е изработен безвъзмездно от агенция eDesign.

Можете да подкрепите семейството на Димо през сайта ТУК или с дарение по сметка:

BG48FINV91501017503751

Първа Инвестиционна Банка

Титуляр:

Фондация "Майко Мила"

Основание:

Подкрепа на семейството на Димо