Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Виолета Сечкова, (която неотдавна бе одобрена от правителството за почетен консул на Южна Корея в Пловдив - по искане на Сеул, каквато е практиката), написа отворено писмо - "от една възмутена жена, майка и съпруга до всички български майки и съпруги и в частност до г-жа Йорданка Иванова, майка на две деца и съпруга на Христо Иванов, председател на „Да, България“.

Поводът - преди 4 дни Иванов коментира новината за избора на почетен консул на азиатската страна у нас с текст, в който се говори за връзка между новия ангажимент на Сечкова и историята с снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов. И разказа на последния за "Мата Хари", която била участник в инсценировка с пари и кюлчета в нощното шкафче. Името на Сечкова не е споменато от Иванов, но е приложена снимка от медийна публикация.

 

 

Днес Сечкова в своя профил в социалната мрежа първо коментира написаното накратко с думите "политическа импотентност". След това пише писмото, в което се казва:

"Пише Ви Виолета Сечкова. За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща.

На 13.01.2021г. Вашият съпруг г-н Христо Иванов разпространи в социалните мрежи вулгарна лъжа по мой адрес. Г-н Иванов публикува в личния си фейсбук профил текст, съдържащ абсурдни клевети, илюстриран с моя снимка. Председателят на „Да, България“ си позволи в името на политически цели цинично да потъпче моята чест и ценностите на нашето семейство. И то го направи като страхливец - чрез внушения, без дори да се осмели да спомене името ми." 

И задава въпроси на г-жа Иванова като на "жена и майка" - дали одобрява политици, в случая съпругът й, "заради съмнителни политически дивиденти" да "погазват всякакви морални норми?" Пита и това ли са ценностите, в които се възпитават децата си и какво би обяснила на своите в подобна ситуация: "Как ще им обясните, че клеветите за майка им са жалка политическа игра?" Писмото завършва с думите: "Деянието на Христо Иванов, по мое мнение, е позор за един съпруг и баща. Днес съм аз. Утре може да сте Вие - може да е всяка майка и жена.". И подпис с уважение. 

 

 

 

Коментари

mm

реформи

Като правен министър от него се очакваха реформите в съдебната система.
L F's picture
L F
fantom

-

В чий кабинет беше правен министър? Какво стана с гласуването на предложенията за реформа в парламента ? По каква причина Христо Иванов подаде оставка?
 's picture

Бобо

Мата Хари

Собственичката на плевенския стъкларски завод бая време е мислила за да напише този отговор, за съжаление звучи малко, гузен негонен бяга.... Народа много бързо забрави какво беше казал Мондешки пред двете каки за похотливите подвизи на Тулупа и залаганията на охраната му.....
mm

Бобо за кой път?

Всички умнокрасиви си приличате. Настъпят ви и почвате като развален грамофон любимите си песнички за джипки, шкафчета, каки и т.н..
 Nick  F's picture
Nick F
Nick F

Абе....

Интересно за какво семейство става дума след като не е омъжена за бащата на детето си? Или избираме такава морална позиция каквато ни е изгодна в момента ?
Емил Коцев's picture
Емил Коцев
Емил Коцев

Това за прекрасните деца и

Това за прекрасните деца и любещят съпруг е силен довод за определени хора в определени случаи! Майките и жените на Ал Капоне и Вито Дженовезе също са го казвали при определен повод!
Stoqn Petrov's picture
Stoqn Petrov
chrome

Ми да го съде бе! Има голям

Ми да го съде бе! Има голям шанс да спечели!

.

Иванов пак запали медийния фишек

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.