Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Легендарният американски музикален продуцент Фил Спектър е починал днес след усложнения от коронавирус, съобщиха световните агенции. Той бе на 81 години и излежаваше 19-годишна присъда в калифорнийски затвор за убийството на актрисата Лара Кларксън през 2003 г.

Спенсър е продуцентът зад "Let It Be" на "Бийтълс", работил е отделно с Джон Ленън, Джордж Харисън, "Рамонунс", Тина Търнър и още много други музикални величия. Роден е на 26 декември 1939 г. в Ню Йорк. 

Продуцентът е бил диагностициран с COVID-19 преди четири седмици и е бил прехвърлен от затворническата си килия в болница.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.