Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новата трета линия на столичното метро е спряна след авария между метростанции "Хаджи Димитър" и "Театрална", научи Клуб Z. 

От Столичната община потвърдиха, че става дума за техническа повреда, но отхвърлиха хипотезата за пропадане на релсовия път.

Екипи вече са на място и работят по отстраняване на проблема.

Метрото работи нормално до "Хаджи Димитър", а след това гражданите могат да се прехвърлят на специални допълнителни автобусни линии.

Те ще са с маршрут - от спирка "Театър София" на ул. "Професор М. Бичев" по бул. "Данаил Николаев", гара "Подуяне", по ул. "Боян Магесник", под жп моста гара "Подуяне", по ул. "Ал. Екзарх", по ул. "Тодорини кукли", по бул. "Владимир Вазов" до автобусна спирка метростанция "Хаджи Димитър", по ул. "Черковна", надясно по бул. "Мадрид" и до спирка "Театър София" на ул. "Проф. М. Бичев".

Автобусите ще спират и на спирка ул. "Тодорини кукли" по линия 120 в посока бул. "Вл. Вазов".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.