Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Около 39,87 милиона души са гледали по телевизията церемонията по встъпването в длъжност на демократа Джо Байдън като президент на САЩ. Това е с 4 процента повече от гледаемостта на инаугурацията на Доналд Тръмп през 2017 г., съобщи компанията "Нилсън" въз основа на данните от шест телевизии, излъчили церемониите, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Данните се отнасят за 30-минутен отрязък от време, започващ от момента, в който Байдън полага клетвата и впоследствие изнася речта си по встъпването в длъжност. Те включват зрителите, включили телевизорите си през тези 30 минути, на Ей Би Си, Си Би Ес, Ен Би Си, "Фокс нюз", Си Ен Ен и Ем Ес Ен Би Си.

През 2017 г. около 38,3 милиона души са гледали инаугурацията на Тръмп по тези телевизии.

Посещаемостта на инаугурацията е чувствителна тема за републиканеца. Една от първите многократно повтаряни лъжи в началото на управлението му бе, че е имало рекорден брой посетители на встъпването му в длъжност. Оказа се, че между 300 000 и 600 000 симпатизанти са присъствали на церемонията, което е далеч от постижението на Барак Обама от 2009 г. - 1,8 милиона души.

Коментари

....

Ау, каква световна драма за 4-те процента! А причините може да са различни.
Иван  Панов's picture
Иван Панов
Ванко Американчето

Ха ха

Тръмп е абсолютен рекодьор само по едно нещо -изказани лъжи.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.