Кубрат Пулев се надява, че през юни, по-вероятно юли, ще има нов мач в тежка категория и той ще е в Лас Вегас, обяви боксьорът на летище София. Кобрата придружи брат си Тервел за мача му на гала в Танзания срещу Викапита Мереро (победа след отказване на противника в 9-ия рунд).

За последно Кубрат се би срещу Антъни Джошуа в Лондон и загуби с нокаут в деветия рунд. Боят бе за четири световни титли.

Пулев не пожела да разкрие имена на потенциални съперници, с които се водят преговори. Сред спряганите в медии във Великобритания и България е Дилиън Уайт.

„С удоволствие бих излязъл на ринга срещу него, ще стане интересен, силен мач, заяви Кобрата. - Очаквам следващият ми мач да е през юни, по-вероятно юли, в Лас Вегас. Има имена, но ще ги кажа, като има нещо конкретно.“

Дилиън Уайт е сред популярните боксьори в дивизията. В миналото той няколко пъти отказа да се бие с Пулев, включително в София. Друг потенциален опонент е пореден британец - Хюи Фюри, поканил българина за реванш в родината си. Него Кубрат надви на гала в „Арена Армеец“ през есента на 2018 г.

Тервел Пулев е доволен от изживяването в Африка. Той допусна, че отново може да се бие в Танзания или в друга страна на континента. Хвърли вината върху съдията на ринга, позволил, по думите му, мачът с Мереро да се превърне в „махленски“.

Не знае кога ще е следващият му мач, но разчита да е скоро, тъй като иска да влезе във форма с няколко битки, проведени в малък отрязък от време. Едва тогава ще се счита подготвен да се бие за световна титла, както сам заяви.