Няма да се умори тоя човек! Макар и анимационен... 

Предишният проект на Ози Озбърн с рапъра Пост Малоун в известен смисъл беше сащисващ. Като всяко нещо случащо се за пръв път. Парчето Take What You Want се появи през 2019 г., когато Бащицата на метъла още не беше навършил и достолепните 71 г. Малоун бе на 24 тогава.

После дядо ви - както е известно - се разболя и трябваше да отмени планираното прощално турне No More Tours.

После издаде албум. После дойде пандемията, но с оглед здравословните проблеми, които си е причинявал Ози през годините - ако ситуацията позволява шеги - едва ли изобщо я е забелязал...  

 

Само, като е с младия Пост Малоун, не очаквайте някакви денс лиготии. Точно напротив!

Откъде идва "Нахълтването" в новото парче It's A Raid - част от споменатия вече албум Ordinary Man?

Ох... 

Пред SiriusXM м.г. Ози разказа спомена, който - доколкото му е останал - е от времето на записите на албума на "Блек Сабат" Vol. 4 в Бел Еър, Калифорния (той излиза през септември, 1972 г.).

Ози задейства без да иска алармата и полицията щурмува дома, в който - по думите на рокаджията - имало "купища марихуна и кокаин". Озбърн казва:

Крещях: "Това е шибано нахълтване!", докато опитвах да скрия наркотиците и да поема всичкия кокаин в една от баните на къщата.

Сега парчето на рок ветерана е супер динамично... Като спийд. Но в средата има и интересна Блек-Сабатска бавна част, сякаш писана от Тони Айоми. 

Иначе за "тавата" Ordinary Man Ози събра истински звезден отбор - Слаш, Елтън Джон, Дъф Маккаган на баса, барабаниста на Red Hot Chili Peppers Чад Смит. 

"Беше голям купон, това е много различно от останалите ми албуми - казва Ози, цитиран от blabbermouth.net. - Записахме го бързо, нещо което не съм правил от първия албум на "Блек Сабат". Това прави процеса съвсем реазличен, което аз определено харесвам."