ЦСКА-София излезе с поредна позиция. Този път тя е по повод информации в медиите, че Димитър Пенев и Петър Жеков са изгонени от клуба и от стадион „Българска армия“ заради участието си в предизборната кампания. Двамата попаднаха в листите на коалицията „Воля“ и НФСБ.

„Червените“ опровергават писанията. В последните дни Жеков се оплака в няколко медии, че му е забранен достъпът до Армията и че нямало повече да го водят в чужбина. Такава информация достигнала до него от „хора на шефа“ (Гриша Ганчев).

Димитър Пенев, който е почетен президент, не коментира. ЦСКА-София се разграничи от политическите амбиции на двете величия ден след като официално стана ясно, че са в надпреварата за следващия парламент.

В позицията от ст. „Българска армия“ отново не е пропуснат Кирил Домусчиев, макар пак да не е споменат по име, както и в острите декларации от последните дни по повод Съдийската комисия на БФС.

Ето изявлението на ЦСКА-София:

1. ЦСКА никога никой не е гонил, не може да изгони и няма намерение да гони от стадион „Българска армия“ , Панчарево и откъдето и да е било.

2. Пожелаваме на нашите легенди здраве и успехи в политическата кариера!

Единствената ни молба е името на клуба да не се намесва по никакъв начин в предизборната кампания.

Да се сведе до знанието на сайтове и вестници Nо: 1,2,3 до + безкрайност на Шефа!