Нездравословен начин на живот води здравният министър!  В това се убеди фоторепортерът на Клуб Z Веселин Боришев, който случайно засече г-н Петър Москов днес пред Съдебната палата в София.

Гражданите с изненада наблюдаваха как министърът (явно излязъл набързо от здравното министерство) се движи с бодра крачка и само по сако в посока централата на ДСБ.

Е, да сме честни – поне си пази гърлото. С шалче.

И, ако разходката навън в студа без палто може да мине за вид закалка, то какво да кажем за  обяда  по никое време – в два следобед... геврек. Какво стана с топлата храна – първо, второ трето?

Последно! Но не на последно място – какво стиска в ръка през цялото време здравният министър?

Цигари!

Пушачите в Клуб Z напълно го разбират... И този материал е провокиран единствено от добронамереността ни към него. Защото сме сме видели далеч по-праволинейни министри (облечени топло, непушачи и хранещи се редовно) да правят зулуми в здравеопазването. А д-р Москов има шанс да свърши някои наистина добри дела за общото здраве. 

И за да сме съвсем честни,  ще кажем, че наред с вредните навици е изградил у себе си и най-здравословния – да се смее. Както се вижда от случайните му срещи с граждани по улицата.

Стискаме палци да се смее последен!