Хубаво си живеехме допреди изборите. Всеки ден откривахме нова магистрала, всеки ден някой се сдобиваше с пентхауз, всеки ден България оглавяваше някоя класация по най-добре свършени неща. Европейските лидери гледаха какво прави България и се опитваха да правят същото, макар и да си признаем, доста неуспешно. На всичкото отгоре и за сексуалния им живот се грижехме, с 200. 

А сега? Откакто служебният кабинет взе властта, всеки ден скандали, всеки ден проблеми. Изчезнали стотици милиони от язовири. Изчезнали стотици милиони от здравната каса. Трафик на органи. Изчезнали даже два етажа на НДК-то и по документи не можели да се намерят, та хората, които работят там, не знаят къде да си платят наема и режийните. Точно па на тия два етажа да се падне да са офисите на ГЕРБ, значи. Оказва се, че от 2009 година те си работят там, а никой не го отбелязва в документите. И това ако не е неблагодарност, и това ако не е заговор срещу тях! Нещо повече – нямаме загубен мач на световно или европейско последните 10 години, обаче някой благодари ли за това? Радва ли се? Не!

И имиджът ни в чужбина рязко се развали, даже се стигна до там САЩ да налагат някакви санкции, все едно сме губерния на Путин. А кой разкрива шпионските мрежи на руснаците, а? Те или ние? Ама така е, откакто им спряхме сексуалния живот, чужденците се държат като недо..ани. Все кисели, все на скандал гледат, все мана намират.

И всеки ден нови беди ни сполетяват. Аз такъв дъжд от уволнения, пенсионирания и отстранявания не помня. При предишните – един път като се докопаш до някой пост, и три мандата поредни все там си седиш. Можеш, не можеш, работиш не работиш, крадеш, не крадеш – седиш си. На това му викам аз стабилност. А сега? Хаос!

Ама мен най-ме обиди това със санкциите, да ви кажа. 12 години ни бранят от комунистите и накрая не комунистите, ми капиталистите да ни санкционират. Значи или американците са комунисти, или нашите бранители... не, не, това второто не искам даже и да си го помисля. По-скоро комунистите са превзели САЩ. Той Тръмп с право се оплака, че са му прецакали изборите. Върви заговор срещу истинските демократи и той е глобален. Питайте Александър Йорданов.

Не, защото като каже човек глобален и се сеща за глобус, а защото човекът всеки ден предупреждава на стената си във фейсбук. И други стари седесари предупреждават. Даже се наложи СДС да излезе с позиция по важен обществен проблем тия дни, което си е сензация. Да се намерят трима седесари и не само да се намерят, ми и обща позиция да напишат... истинско чудо! Позицията им е срещу провеждането на прайда и в нея ни напомнят още, че освен от комунистите, ни бранят и от Истанбулската конвенция, а сега и от хомосексуалните.

Ето на това му казвам аз загрижени политици, радетели на традициите и защитници на ценностите, така, както ги разбира те. Че за къде сме, ако тия комунисти на Запад ни забранят да побийваме жената, да пребиваме гея и да се зъбим на тирана? И не подценявайте приноса на СДС за добруването ни. Само си спомнете с тая Истанбулска конвенция каква опасност бе надвиснала над българските деца? Ирански травестити ги дебнеха по границите, норвежки содомити чакаха на Сточна гара да ги отвлекат. Заминаха ли българските деца за Норвегия? Не! А нападнаха ли ни иранските травестити? Пак не! На кого го дължим? А, ще се сетите. 

Но се опасявам, че ще е късно. Ще е проникнал гнилият капитализъм.. таковата комунизъм в здравата клетка на българското семейство и с България ще се приключи. За няколко месеца ще сложат кръст на онази България, дето по времето на ГЕРБ почти успя да стигне на три морета не, ами на всички морета и океани по света. Където и да боднеш карфицата на световната карта, ще намериш избегали българи. Ако вземат да дойдат на власт други и спрат изтичането на милиарди от обществените каси към частните джобове знаете ли какво може да стане? Ами ще вземат да се върнат половината от избегалите и България отново ще стане провинциална държавица.

Не като сега – изнасяме хора с рекордна скорост, едно три милиона вече сме внедрили навън, други два милиона ходят на гурбет, дет се вика – завладяхме ги, бе! Болно ти е детето, искаш да го лекуваш? Ми кеф ти в Германия, кеф ти във Франция, кеф ти в САЩ.  Малка ти е пенсията? Ми ей ти задници за миене в Гърция, ей ти тоалетни за почистване в Италия. И на този небивал успех вие искате да сложите край? Искате да си лекувате децата в родината, искате пенсионерите да се омързеливят и да спрат да заработват като нощни пазачи и гледачки, искате студентите да си правят научните изследвания в БАН?

Ма вие така още малко ще поискате и заплатите да ви вдигнат, и ромите от селата да се изучат, и пази боже!, гей хората да спрат да се крият? А - тук вече се търкалям на пода от смях, ако искате това, ще поискате и като ви строят язовир, всички да получите язовир, а не само строителя му мазерати, бе! Комунисти! Ще решите, че магистрала „Хемус“ верно е магистрала, а не стотина кюлчета и няколко вили в Бояна? Ще си въобразите, че пенсионният фонд е за всички пенсионери, а не за двама олигарси?

Да искаш обществените блага да са за всички, а не само за най-хитрите, знаете ли как се нарича в българските политически науки? Комунизъм! Сега разбирате ли как успешно ви браниха от комунизма предишните и защо ще умрат, ако се наложи, но няма да допуснат комунизмът да се върне? Затва гледайте си скандалите и разкритията и се надявайте старите времена пак да се върнат. Когато всеки ден откривахме магистрала „Хемус“, детски градини в София и язовири в Кърджали.