Преди снощния двубой от Шампионската лига между "Йънг Бойс" и "Манчестър Юнайтед" (2:1) в Берн се стигна до неволен инцидент. Докато загряваше, Кристиано Роналдо изстреля топка, която не попадна във вратата, а вместо това нацели в главата жена стюард, стояща пред една от трибуните.

Дамата бе повалена, а колеги веднага й се притекоха на помощ. Направи го и Роналдо, той прескочи оградата и отиде при стюарда, придружен от хора от щаба на "червените дяволи". Поговори с нея и като се увери, че "жертвата" му е добре, се върна на терена, за да довърши разгрявката.

Според швейцарски медии жената е прегледана от лекари. Било е преценено, че тя не е получила комоцио и предвид доброто си състояние е продължила да изпълнява своите задължения. 

А Роналдо се е върнал при нея още веднъж - за да й подари своя фланелка с номер 7. Тя дори позираше пред фотографите с ценната придобивка и вече с усмивка след последния съдийски сигнал. Милиони по света й завиждат за това.

А Кристиано и "Юнайтед" изживяха кошмарна вечер. Голът на португалеца за 1:0 дойде в неговия мач №177 в Шампионската лига. Това е изравнен рекорд - на Икер Касияс. След това обаче "Йънг Бойс" направи пълен обрат. Роналдо бе заменен след почивката.