Политици, спортисти, актьори, певци, психолози, журналисти. Разнообразна компания с познат привкус се събра на учредяването на инициативния комитет, който ще издигне Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат. 

Официалните представители на БСП в комитета са зам.-председателите на соцпартията Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова и бившият здравен министър проф. Радослав Гайдарски, а на "Изправи се.БГ!" - бившият депутат и лекар Галина Таваличка, учителят по български език и литература и координатор на платформата в Ямбол Мими Караколева и Никола Вапцаров, който оглавяваше инициативата за издигане на Мая Манолова за кандидат-кмет на София.

ИТН беше представлявана от Филип Станев и Станислав Балабанов, които се очаква да влязат в инициативния комитет.

На сбирката бяха още бившите депутати от БСП Весела Лечева, Тома Томов, Иво Христов и Дора Янкова, бившият шеф на кабинета на Радев и евродепутат Иво Христов, кметовете от БСП Донка Михайлова, Пенчо Милков и Станислав Владимиров, бившият депутат от АБВ ген. Михо Михов, Осман Октай, Иво Хаджимишев, Искра Баева и т. н.

Волейболистът Владимир Николов, актьорите Цветана Манева, Павел Попандов и Веселин Плачков, певицата Росица Кирилова, поетесата Маргарита Петкова, режисьорът Стефан Командарев, футболистът Емил Костадинов, първият български космонавт Георги Иванов, бившият военен министър Бойко Ноев допълваха картината. Тук бяха и обичайни заподозрени като Иван Гранитски, Светлана Шаренкова, Васил Василев.

Филип Станев и Станислав Балабанов, доскоро депутати от ИТН. 
Актьорът Павел Попандов
Сбирката не мина и без Светлана Шаренкова, председател на Форум "България-Русия".
Журналистът и бивш депутат от БСП Тома Томов
Тома Томов с друг бивш соцдепутат, социолога Иво Христов и евродепутатката Елена Йончева.
Още един Иво Христов - бившият началник на кабинета на Радев, който в момента е евродепутат.
В залата беше забелязан и критикът на ДПС Осман Октай.
Диригентът Йордан Камджалов, който беше избран за един от съпредседателите на ИК, говори с водещата Ива Дойчинова. Зад него се вижда съветникът на Радев - социологът Александър Маринов.
На опашка за залата. Началото на събитието сериозно закъсня.
Актьорът Веселин Плачков, който беше кандидат за депутат на предишни избори от АБВ, а след това и в коалицията на АБВ с БСП. Партията с лидер Румен Петков също обяви подкрепата си за Радев. 
Десислава Радева
Голямата актриса Цветана Манева
Певицата Росица Кирилова