ЦСКА 1948 официално оповести обещаната наскоро нова клубна структура. 

В нея личат новопривлечени специалисти: Методи Томанов, Галин Иванов и Евертон Джилио-Том.

Най-високо на спортно-техническо равнище остава Радослав Здравков, който е директор. Главен селекционер за мъжкия отбор вече е Методи Томанов. До 2018 г. той работеше на аналогична позиция в "Лудогорец". Има основна заслуга за привличането на футболистите, с които "орлите" два пъти играха в групите на Шампионската лига.

Под него се нареждат скаутите Галин Иванов и бразилецът Том. Иванов години наред в близкото минало носеше екипа на ЦСКА. След това работеше в школите на ЦСКА и "Лудогорец". Дълго време беше без работа. Негов възпитаник в миналото бе вратарят Даниел Наумов.

Том игра в няколко клуба в България, сред които "Локомотив" (София), "Берое", "Миньор" (Перник) и "Локомотив" (Пловдив).

От дясната страна на схемата са наетият наскоро Спас Джевизов и Атанас Борносузов. Последният записа стажове в школите на "Литекс" и ЦСКА-София. Двамата отговарят за селекцията в детско-юношеската школа.

Прави впечатление, че трима от героите в славния отбор на ЦСКА от 80-те години - Здравков, Джевизов и Томанов, вече работят заедно в ЦСКА 1948. Те още през 2016 г. бяха низвергнати от ЦСКА-София и феновете на "червените" - заради обвързаността с "Лудогорец".