Тази вечер в европейски битки влизат и последните ни два участника в Лигата на конференциите - ЦСКА-София и "Левски". Това са първи двубои от втория предварителен кръг на турнира.

ЦСКА-София гостува на "Македония Гьорче Петров", като двубоят е с начален час 18:30 в Скопие. Вицешампионът ни е без национала Георги Йомов, който лекува контузия.

Тимът на треньора Саша Илич се изявява колебливо от началото на сезона. След гръмката победа над "Арда", последва бледо представяне срещу столичния "Локомотив". Отново проличаха проблемите в атака.

"Левски" се завръща в Европа и настроението на "Герена" е приповдигнато. Съперникът е много сериозен - ПАОК (Солун). "Сините" не могат да разчитат на пълен стадион, защото сектор "В" ще бъде затворен частично заради наказание от УЕФА. 

Те имат и кадрови проблеми. Срещата със сигурност пропускат контузените Ивелин Попов и Цунами. Под въпрос са Келиан ван дер Каап, Илиян Стефанов и Андриян Краев.

Началният час на този двубой е 20:00.

"Лудогорец" е с единия крак в третия кръг на Шампионската лига след 3:0 над "Шамрок", а снощи "Ботев" (Пловдив) направи домакинско 0:0 с "Апоел" (Никозия). Всички реванши за идната седмица. В линка по-горе можете да видите потенциалните съперници за третите квалификации.