Държавата може да се тресе, правителство да пада, пак да сме пред нови избори, но всичко това е само фон на шоубизнес дуела Кичка Бодурова - Панайот Панайотов. Тъкмо да си отдъхнем, че размяната на стрели през медиите между двамата видни представители на бг естрадата, която беше на върха си преди около 40 години, е поспряла, и идва нова вълнуваща новина.

Грандиозният скандал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова от преди няколко седмици роди нов хит – песента „Мижав интерес", който Панайотов записа заедно с Deep Zone, пише в прессъобщение от SPICE Music Festival 2022 в Бургас.

"Панайот Панайотов се завръща триумфално в Бургас. Скандалът в родния шоубизнес роди нов хит, който ще има своята предпремиера на фестивала", се уточнява в него.

В края на юни изпълнителят обяви, че няма да пее на предварително уговорения с Кичка Бодурова концерт в Летния театър на Бургас, заради „мижав интерес".

„Това е музикалната комична версия на скандала с концерта, на който Панайот Панайотов не пя, заради „мижав интерес". Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен" – разказва Дидо от Deep Zone, на когото му хрумва идеята.

Парчето ще има своята премиера през септември, но специално за фестивала в Бургас Панайотов ще го изпее предпремиерно на 7 август 2022 г.

SPICE Music Festival ще се проведе за четвърти пореден път на Пристанище Бургас на 5, 6 и 7 август 2022. На сцената ще се качат носителя на две награди Грами Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, легендарните Gipsy Kings, изпълнителите на тоталния хит на 90-те „Macarena" - Los del Rio, DJ SASH, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair и испанският изпълнител Chimo Bayo, Down Low, Basic Element, Baby D, Londonbeat, изпълнителите на Ламбада, Fab Morvan от MILLI VANILLI, The Weather Girls с вечния им хит „It's Raining Men", Ottawan с „Hands Up", „D.I.S.C.O." и Boney M.Xperience, бившата вокалистка на „M People"  Хедър Смол, Трик, Трамвай №5, Искрен Пецов и шоуто на DEEP ZONE Project - Deep Zone All Stars.

Билети за фестивала може да купите тук, като можете да изберете между тридневни билети, комбинирани билети, както и еднодневни билети. Членовете на Fest Club могат да се възползват от 25% отстъпка при покупка на някой от последните тридневни билети за фестивала, а еднодневни билети на преференциална цена от 60 лв. може да купите от магазини „На тъмно" в цялата страна, уточняват организаторите.