Новият мениджър на "Манчестър Юнайтед" Ерик тен Хаг е разкритикувал Кристиано Роналдо и негови съотборници заради това, че са си тръгнали още на полувремето на контролата с "Райо Валекано" преди няколко дни. №7 бе сменен, а това се случи и с други титуляри.

Нидерландецът призна, че е останал разочарован от постъпката им в интервю за Viaplay Sport в своята подина. Въпросът бе за Роналдо, тъй като се ширеха вече слухове, че звезсата си е навлекъл гнева на наставника. Той обясни, че и други играчи на "червените дяволи" са напуснали стадиона преждевременно.

"Повече футболисти го направиха. Не го приемам. Недопустимо е. Казах им вече, че е недопустимо. Ние сме отбор, трябва да сме заедно до края", каза бившият треньор на "Аякс".

Преди мача с "Райо Валекано" Тен Хааг е имал личен разговор с Роналдо за това как трябва да бъде пресиран съперникът.

Известно е, че Кристиано дълго време не тренира с отбора, изтъквайки "лични причини", а агентът му настояваше да бъде продаден, защото португалецът иска да играе в Шампионската лига.

Твърди се, че все още има такава възможност до края на трансферния период. Проблемът за голмайстор №1 на футбола е, че нито един голям клуб не го иска.