Българската прокуратура за пореден път доказа, че е: а) аполитична; б) ръководи се само от конституцията и законите и в) не е "гьостерица" на определена политическа сила.

Всички тези 3 резултата, обединени в едно, тя постигна, като оповести начало на наказателно преследване срещу лице, заемащо "висши публични длъжности", извършило евентуални престъпления, разпореждайки ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Предишната й такава безпристрастна изява беше, когато образува досъдебно производство срещу Асен Василев 2 дни след показанията срещу него.

Ама нима някой се е съмнявал, че отмъщението ще е като влак на БДЖ - бавно и мръсно?!

А пък от Кремъл опитали да прехвърлят "германския Газпром" на диджей автомонтьор. Това е когато цяла една държава действа като нашите крадливи политици - тъпо и без въображение, но пък ефективно.

Иначе Дмитрий Цепляев е като онзи виц с диджея: "Стига вече бисове, че след малко съм с козите". Нощем пуска музика, денем изчуква коли....

Друга забележителна новина от този ден, е че феновете в Катар може и да пийнат една бира по време на световното, което ще се провежда там. Може - ако имат 18 долара.