Five Finger Death Punch представиха нов видеоклип към новата песен Times Like These. Това е втори сингъл от деветия им албум - AfterLife, който излезе в петък.

На парчето, заснето в 19 държави, ясно се виждат и кадри от концерта в София през юли... 

Като че ли в "пост-живота" трезвеният Айвън Мууди и компания се чувстват по-добре отвсякога. Има и доста лирични отклонения.

Заглавното парче на Afterlife, което излезе като сингъл през април, пък е парчето на групата, което е прекарало най-много последователни седмици на №1 в класацията Mainstream Rock Airplay на Billboard. Песента е 13-ят им №1 хит и осма поред, която влиза в чарта, пише ZRockradio.

Целия албум AfterLife може да слушате тук:

AfterLife – съдържание:

01. Welcome To The Circus
02. AfterLife
03. Times Like These
04. Roll Dem Bones
05. Pick Up Behind You
06. Judgment Day
07. IOU
08. Thanks For Asking
09. Blood And Tar
10. All I Know
11. Gold Gutter
12. The End

„AfterLife“ е любимата ми песен на Five Finger Death Punch до днес и най-забавна за правене. Ако предишният албум F8 беше нашето „прераждане“, то това със сигурност е нашето „въздигане“, казва китаристът Золтан Батори и допълва:

„Едно от най-трудните постижения на традиционно построените по схемата „барабани-китара-бас-вокали“ рок групи е да създадат и утвърдят разпознаваемо, лично звучене. Следващото най-трудно нещо е да се развиваш, докато поддържаш това знаково звучене.

Вярвам, че за нас AfterLife не е само еволюция, но и промяна на парадигмата в кариерата ни, защото този албум е толкова фундаментално различен от предишните, но при все това звучи непогрешимо като нас.“

AfterLife е първият албум на Five Finger Death Punch с най-новото им попълнение - британският виртуоз Анди Джеймс, който замести като китарист Джейсън Хук през 2020.