Официално - новит албум на Ози Озбърн - Patient Number 9 е факт.

За да отпразнува това важно събитие, Принцът на мрака отново се качи на голямата сцена. Това даде своеобразен старт на сезона в Националната футболна лига на САЩ, пише Zrockradio.bg.

Ози и компания свириха на полувремето на двубоя между "Лос Анджелис Рамс" (който защитава титлата си този сезон) и "Бъфало Билс". Това се случи на стадион SoFi в Ел Ей.

Изключително специален момент наистина, като се има предвид през колко перипетии трябваше да премине суперзвездата на рока, за да се качи отново на сцената.

Ози откри с водещия сингъл от новия си албум Patient Number 9. За тази песен го подкрепи продуцентът Андрю Уат на китарата, на баса беше Крис Чейни, а на барабаните – Томи Клуфетос. За следващата песен – Crazy Train на китарата застана големият Зак Уайлд.

Българското рокрадио коментира, че NBC успя да се изложи на световно ниво, след като показа в репортажа си за събитието не повече от 10-15 секунди от така чаканото изпълнение на Ози Озбърн. Съответно феновете по цял свят останаха ужасно разочаровани и в социалните мрежи се появиха хиляди гневни постове по темата.

Иначе Ози обяви официално, че се завръща в родната си Англия и е напълно възможно това да е било последното му изпълнение на американска земя.