ЦСКА днес едва почна да се събира на подготовка, а един от любимците на сектор "Г" скъса договара си с клуба и напусна. Това е Антон Карачанаков, който е разтрогнал договора си за неполучени заплати.

А тази сутрин халфът се яви на стадион "Българска армия", където спортният директор Ивайло Котев изрази надежда, че не очаква дезертьори заради финансовите проблеми на клуба. 

Причината за отлитането на Карачанаков обаче не е заради пари, той просто е използвал дълга като възможност да си тръгне.

„Разтрогнах по вина на ЦСКА заради неполучени заплати. Парите обаче не са основната причина. Тя е отношението. След като няма да разчитат на мен - играя по 15 минути, няма смисъл. На 22 години съм и този статут не ме устройва. Слушам едни и същи приказки всеки път и просто ми писна. Рано е да говоря за нов отбор“, заяви Карачанаков пред "Гонг".

Роденият в Благоевград футболист веднъж вече бе пред разрив с ЦСКА, говори се, че отношенията му със Стойчо Младенов никога не са били идеални. Карачанаков бе от малцината футболисти, които останаха на Армията през лятото на 2013-а, когато клубът бе пред фалит, а играчите се разбягаха. Тогава той имаше оферти от "Литекс" и "Лудогорец". Вече се заговори, че двата отбора и сега са готови да го вземат.