Два елитни френски отбора искат да привлекат през лятото вратаря на ЦСКА 1948 Даниел Наумов, твърди френският журналист Санти Ауна, цитиран от БТА.

Това са "Сент Етиен" и "Лориен". Десеткратният шампион на Франция се намира на предпоследното 19-о място в класирането на Лига 1, като в последния кръг ще се опита да изпревари Метц и поне да играе бараж за оставане в елита.

В противен случай славният тим ще изпадне в Лига 2. Отборът обаче вече мисли за лятната си селекция, като е набелязал българския вратар за конкуренция на титуляра Етиен Грин.

"Лориен" обаче също иска Наумов, като отборът вече си осигури оставането в Лига 1 и през следващия сезон.

Даниел Наумов е в полезрението на френски клубове след приятелския мач на България срещу Франция, загубен с 0:3 през лятото на 2021 г. Тогава вратарят направи страхотен мач на "Стад дьо Франс" и спаси тима ви от много по-тежка загуба.

Той е юноша на ЦСКА и "Лудогорец", като от Разград премина в ЦСКА 1948, който притежава правата му. Напоследък мястото му в националния "изстина" - заради конфликт с бившия треньор на вратарите на селекцията ни Георги Шейтанов.