Че е широкоскроен човек с чувство за ирония - това личи от снимка, която Десислава Атанасова публикува в профила си. Тя е избрала за заглавие:

"Шок! боНба!"

Така понякога критиците на медии от кафявия спектър се шегуват със стилистиката (прощавайте!) на тези медии... Които обичайно обаче поддържат не точно партията на Ицо Хазарта. 

Какво са си говорили сегашното правно и бивше здравно острие на ГЕРБ и рапизпълнителя-депутат и дали изобщо са си говорили, или Атанасова просто минава покрай Хазарта, когато е сниман кадърът, остава загадка.

Но пък алюзията е повече от ясна. След гиганския "катарзис", който преживя групата на "Има такъв народ" и гласува с ГЕРБ, ДПС и "Възраждане" именно една снимка на Христо Петров разбуни доста духове.

На нея се виждат не много на фокус именно Атанасова, Тошко Йорданов и Костадин Костадинов, които нещо обсъждат в кулоарите.

Снимката дойде на фона на настоятелно тръшкане от страна на профила на Слави Трифонов, че такава коалиция няма и няма да има. "Повтаряме - няма и няма да има..."

Иначе отдолу непринудени почитатели на Атанасова са излели спонтанната си любов и преценка:

"Стил и класа /срещу смъкнати дънки и кецове  

Възпитание: 0%,ръцете в джобовете  

Ех, една снимка а казва толкова многооооо...."