Тежката артилерия на Костадин Костадинов в парламента - Елена Гунчева, няма да участва днес в гласуването на вота на недоверие в парламента - т.е. да спомогне на своите от "Възраждане", както и на ГЕРБ, ДПС и "Има такъв народ" да свалят правителството. Както Клуб Z писа, Гунчева е в болничен и за да онагледи този факт, днес тя реши да пусне в социалните мрежи не само болничния си лист, но за по-сигурно: и снимка на крак "на легло".

Това тя е направила от алтернативен профил - на Боряна Борисова, но за да не стават недоразумения - със собствената си снимка.

"За да не се спекулира със ситуацията, уточнявам: в болнични съм от 31 МАЙ тази година. Почти не мога да вървя и коляното много ме боли, за съжаление досега лечението не подобри положението. Още доста време ще съм в болнични. Убедена съм, че вотът на недоверие днес ще успее и пожелавам успех на колегите.

Елена Гунчева", пише в посланието, гарнирано с три снимки.

А "спекулации" текат от дни - че трима от съратниците на Костадинов няма да подкрепят вота под една или друга форма, разбирай - като се разболеят, като гласуват с "въздържал се" и прочее.

Апропо, партиите в парламента взаимно си хвърлят в публичното пространство подобни интриги, като запоследно самият Костадинов заподозря трима от БСП пък, че ще подкрепят вота.